Qui som?

Qui som?

Som una organització dedicada a educar, informar i ajudar la població a combatre els perills del radó, un gas radioactiu que es pot trobar en habitatges, i llocs de treball. El nostre objectiu és prevenir l’exposició al radó i mitigar els seus efectes negatius en la salut pública i el medi ambient.

Els nostres Objectius:

  1. Educació i Conscienciació: Treballem per educar la població sobre els perills del radó i com prevenir-ne l’exposició.
  2. Detecció i Mesura: Proporcionem informació i recursos per detectar i mesurar el radó en habitatges i edificis.
  3. Mitigació del Radó: Ajudem les persones a mitigar el radó en els seus habitatges i edificis, assegurant entorns més segurs.
  4. Col·laboració i Aliances: Promovem la col·laboració entre organitzacions i grups per abordar de manera integral el problema del radó.
  5. Desenvolupament de Pràctiques Segures: Creem aliances amb professionals del camp de la construcció i la salut per desenvolupar pràctiques segures i efectives per a la mitigació del radó.

Les Nostres Activitats:

  1. Campanyes de Conscienciació: Realitzem campanyes de publicitat i conscienciació per augmentar el coneixement sobre els perills del radó i com prevenir-los.
  2. Educació en Escoles i Comunitats: Implementem programes d’educació i prevenció del radó en escoles i comunitats.
  3. Esdeveniments i Conferències: Organitzem conferències, tallers i exposicions per a professionals i tècnics en la detecció i mitigació del radó.
  4. Proves de Radó: Oferim proves gratuïtes o a baix cost perquè les persones puguin determinar els nivells de radó en els seus habitatges i edificis.
  5. Assessorament i Suport: Proporcionem assessorament i suport a les. persones afectades pel radó i les seves famílies.
Necessites ajuda? Contacta'ns

600 20 75 88 o info@rado.cat

Treballem amb els millors

Els nostres socis