Política de Privacitat

La teva privacitat és important per a nosaltres i en aquesta web es respecten i cuiden les teves dades personals com usuari. Per aquesta raó i en compliment del REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’Abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i a Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, t’informem que les dades personals que ens has proporcionat a través dels llocs web https://rado.cat i https://radon.com.es (d’ara endavant https://rado.cat), seran tractades en els següents termes:

Responsable del tractament

Les dades personals recollides a través d’aquests llocs web seran tractades per Jose Luis Sánchez Carrillo, amb domicili per a l’exercici de drets a C/ Navarra 125 08320 El Masnou (Barcelona) y i adreça de correu electrònic: rgpd@rado.cat

Finalitats del tractament

  • Mantenir-te informat sobre els nostres productes i serveis, quan així ens ho sol·licitis a través dels formularis del lloc web o per correu electrònic.
  • Gestionar i contestar les teves consultes, comentaris i suggeriments, si s’escau.
  • Donar resposta a sol·licituds de pressupostos, valoracions econòmiques i ofertes comercials, remetent-les al sol·licitant, així com per a realitzar accions de seguiment i prospecció comercial, via telefònica, telemàtica o presencial.
  • Tramitar i gestionar la relació contractual o precontractual com a adquirent dels nostres serveis o productes que, en el seu cas, formalitzis amb Jose Luis Sánchez Carrillo a través del nostre lloc web o per correu electrònic.
  • En el cas que marquis la casella posada a disposició amb aquesta finalitat, podrem remetre’t un butlletí amb novetats, informació sobre ofertes i promocions, així com informació publicitària de Jose Luis Sánchez Carrillo a través del correu electrònic que ens hagis facilitat. En tot cas, serà necessari la teva confirmació a la subscripció mitjançant un correu electrònic d’activació que se t’enviarà quan hagis acceptat aquesta política de privacitat.
  • Gestionar la teva participació en presents i futurs processos de selecció, en cas que ens facis arribar les teves dades (inclòs el teu currículum) amb aquesta finalitat.
  • Obtenir informació sobre l’ús del lloc web, analitzant el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d’ús. A aquest efecte, Jose Luis Sánchez Carrillo utilitza informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet que no permet la identificació de l’interessat en cap moment.

Legitimació

Consentiment. Les dades personals obtingudes a través dels formularis del lloc web seran tractades únicament en base al consentiment atorgat per l’interessat, a través de l’acceptació de la casella disposada per a tal fi. Aquest consentiment pot ser retirat en qualsevol moment.

Interès legítim del responsable. La informació estadística obtinguda del lloc web serà ractada sobre la base de l’interès legítim del responsable. Aquesta informació no permet identificar a l’usuari.

Destinataris

Les dades personals obtingudes a través del lloc web no seran comunicades a tercers, excepte obligació legal.

Conservació

Les dades personals facilitades per l’usuari per rebre comunicacions comercials, seran conservades mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió o retiri el seu consentiment.

Quan l’usuari enviï les seves dades personals per participar en processos de selecció de Jose Luis Sánchez Carrillo, les dades seran tractades per participar en els processos de selecció oberts en aquell moment. En cas que la seva candidatura no resulti seleccionada, es conservaran les seves dades durant un període de dos anys amb la finalitat de poder comptar amb la seva participació en futurs processos de selecció.

Quan l’usuari enviï les seves dades per contactar amb Jose Luis Sánchez Carrillo, realitzar consultes o suggeriments, les dades es conservaran mentre siguin necessàries per a tal fi i puguin derivar-se responsabilitats del tractament realitzat.

Les dades estadístiques derivades de la anàlisis del trànsit i visites al nostre lloc web seran conservades durant un termini de tres anys.

Drets

Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les teves dades, de limitació i oposició al seu tractament, mitjançant escrit adreçat al correu electrònic: rgpd@rado.cat. En cas de disconformitat amb el tractament, també té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

Política de protecció de menors

Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta Web i accepta el seu tractament declara formalment ser major de 14 anys.
Queda prohibit l’accés i l’ús del lloc web a menors de 14 anys d’edat.

Jose Luis Sánchez Carrillo recorda a les persones majors d’edat que tinguin al seu càrrec a menors, que serà de la seva exclusiva responsabilitat si algun menor incorpora les seves dades per sol·licitar algun producte o servei.
També us informem que existeixen programes informàtics per acotar la navegació mitjançant el filtre o bloqueig a determinats continguts.

Tractament derivat de l’ús de les xarxes socials

En seguir el nostre perfil a les diferents xarxes socials que emprem l’usuari ha donat el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals conforme a la política de privacitat de la corresponent xarxa social. Igualment, l’usuari consent expressament l’accés i tractament de les dades contingudes al seu perfil per part de Jose Luis Sánchez Carrillo i que les notícies publicades sobre els productes i serveis oferts per Jose Luis Sánchez Carrillo, implica necessàriament el seu consentiment per als tractaments assenyalats, essent aquesta la base legal del tractament. Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva oposició o retiri el seu consentiment, podent-ho fer en qualsevol moment.

Els comentaris i continguts publicats a les xarxes socials es convertiran en informació pública, per la qual cosa els usuaris hauran de tenir especial cautela quan decideixin compartir la seva informació personal. Jose Luis Sánchez Carrillo no es fa responsable de la informació que els usuaris incorporin a les xarxes socials que gestiona. No obstant això, les persones, les dades de les quals es trobin publicades o incloses a comentaris, podran sol·licitar a Jose Luis Sánchez Carrillo la cancel·lació d’aquestes.

En Jose Luis Sánchez Carrillo estem compromesos amb el respecte i defensa del dret de la protecció de dades personals dels nostres usuaris, visitants i clients.